Noutăți

Cozonac și pască raw vegan

Pentru cunoscători cozonacul vegan nu ar trebui să fie o necunoscută, însă pentru începători și pentru curioși această rețetă fără făină, lapte, ouă și drojdie poate fi exact ceea ce au nevoie pentru a se bucura de sărbătorile Pascale.

Partea și mai frumoasă este că rețetele raw vegan de cozonac și de pască nu se prepară la foc iar ingredientele naturale ajută la detoxifierea organismului și la oxigenarea celulelor din corp, contribuie la înbunătățirea digestiei, are efect anti-îmbătrânire datorită fructelor uscate recunoscute pentru astfel de proprietăți. De asemenea, nivelul de energie în corp va crește.

Blatul pentru pască este din caju și smochine legate cu unt de cocos peste care se așază crema din stafide, goji și migdale. Blatul din semințe de floarea soarelui și caju al cozonacului este aromat cu portocală și îndulcit cu smochine, în timp ce crema din miez de nucă și caju este aromată cu portocale și cacao.

În plus, nu trebuie să faci niciun efort pentru a le savura. Este de ajuns să vii în una din locațiile noastre și să comanzi desertul preferat de Paști.

*imagini cu titlu de prezentare

Alte noutati

Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close