Noutăți

Candy Bar – emoție sădită-n dulciuri

Când adunăm culorile din suflete, le purtăm printre dulciuri, să prindă și ele nuanțe calde. Ne ocupăm apoi de forme – prospețimea o purtăm pe-o mură, florile le sădim în brioșe, iar miniprăjiturile ne sunt căuș de puritate. Frumosul e ușor de croit, atunci când ghid ne e bucuria.

În cupele cu mousse, așezăm aromele în straturi, așa cum se așază și clipele cu însemnătate în momentele de sărbătoare. Printre biscuiți cu vanilie și tarte cu fructe, voia bună se așterne lin, ca o ninsoare așteptată în miez de decembrie.

Mulțumirea și împărtășirea momentelor cu cei care ne sunt aproape ne înalță în bucurie. Cu aceeași măsură, se întinde senin spre înălțimi corul de choux a la creme, înșirat domol pe etajeră.

Însoțim sărbătoarea sufletului cu cea a trupului, de-aceea oglindim în platourile cu dulciuri, tihna care și-a găsit lăcaș în noi. Lăsăm nuanțele să se joace, aromele să se-mpace, iar privirea și gustul să-și împlinească năzuirea.

*imagini cu titlu de prezentare

Alte noutati

Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs. Mai multe detalii, aici.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close